Over Patty

Ki shan i Romani 

Adoi san i chov’hani

 

Roots

Hoi, ik ben Patricia/Patty, langer dan een halve eeuw geleden geboren, op de dag van de Germaanse Godin Ostara, op een steenworp afstand van de Hunebedden in een prachtig, magisch dennenbos. 

Ik kom voort uit een unieke mix van achtergronden, met een spirituele familie van reizigers aan de ene kant en een uiterst succesvolle, ondernemende vader aan de andere kant.

Mijn vader was een meester in alles wat hij deed, wat mij heeft geïnspireerd om mijn eigen unieke pad te volgen.


Mijn opvoeding was doordrenkt met Heidense tradities, een flinke dosis Drentse nuchterheid gecombineerd met een open blik op spiritualiteit en een diepe verbinding met de natuur. Vanaf jonge leeftijd ben ik helderziend. 

 

Patricia Lahuis, Patricia (Patty) van Buren-Lahuis is natuurgeneeskundige en studeerde o.a. Ayurvedische wetenschappen, kruidengeneeskunde, acupressuur, plantbased voedingsdeskundige en sportpsychologie. Zij runt een duurzaam Healing Centrum waarin zij al

Sport & Voeding

Mijn vader moedigde mij altijd aan om te sporten en door sport vond ik verdieping in gezonde voeding en het streven naar het beste uit mezelf halen. Ook leerde ik discipline en dat toe te passen.

Ik eet plantbased en mijn jaarlijkse check-ups bij de huisarts zijn helemaal dik in orde. Hij adviseert mij zelfs om zo door te gaan met mijn levensstijl.

Daarnaast heb ik in 2020 Sotogawa Karate opgericht, waar ik, als sensei, mijn leerlingen leer over karatewijsheid en kruidenwijsheid. Mijn passie is om jonge geesten te inspireren en te begeleiden op hun eigen pad.

Mijn Pad

Ik besloot al op jonge leeftijd om mijn eigen pad te volgen en de wereld te verkennen.
Ik ben altijd eigen-wijs geweest en zoals mijn opa altijd zei:
"Als je de kop volgt van een ander, wat doe je dan met je eigen?"

Ik woonde in verschillende landen en dook in diverse culturen, misschien wel vanwege mijn Gipsy roots.
Mijn spirituele zoektocht begon toen ik 16jr was, dit is inmiddels meer dan 35 jaar geleden.
En die zoektocht bracht mij tot een dieper begrip van mijn rol op aarde.

 

Ik voltooide meerdere natuurgeneeskundige opleidingen* en dook diep in schaduwwerk om een diepere verbinding met mezelf en de natuur te krijgen.
Maar ik deed ook het belangrijke werk van het doorbreken van familietrauma's en het herstellen van die verloren krachten uit het verleden.

 

Ik sta stevig met beide benen op de grond, maar heb óók een diepgaand begrip van de energetische aard van alles om ons heen.

 

Mijn missie

Mijn missie is om mensen te helpen hun innerlijke balans te herstellen, natuurlijke energie te hervinden en gezondheidsproblemen aan te pakken.


Hoewel ik vele namen krijgt toebedeeld, zoals heks, priesteres, healer, sjamaan, druïde, kruidenvrouw, wit wief, shuvihani of lichtwerker, maakt het mij persoonlijk niet uit hoe ik genoemd wordt. Ik werk puur op intuïtie en met de energie om ons heen, ondersteund door alle wijsheid die ik heb geleerd tijdens mijn reizen en opleidingen.

 

In mijn praktijk combineer ik een rijke mix van tradities en culturele wijsheid, waaronder Ayurveda, Kruidengeneeskunde, Gipsy Magie, Qi, Tarot & Orakel, Karate-wijsheid, Acupressuur en Germaanse Godinnen energie. Ook geef ik workshops Kruiden Inzicht.


Hier vind je meer info: Start hier jouw Holistische Reis naar Welzijn en Natuurlijke Genezing

 

Alle liefs,

Blessed be,

Namasté,

In lak’ech,


Patty.

Ostara's Qi is ontstaan uit een diepe passie voor het welzijn van geest, lichaam en ziel. Opgericht door Patricia/Patty van Buren-Lahuis. Zij combineert acupressuur, Ayurveda, (plantbased/vegan) voedingsadvies en kruidengeneeskunde om mensen te helpen hun

*Oudere opleidingen:

~Terug naar je natuur~
~Klassieke Indiase filosofie~
~Filosofie~
~Acupressuur~

~Karate sensei~

~Jaartraining Kruiden & Wildpluk Casa Natura~
~Lifecoaching~

 

*Met de paplepel ingegoten: 

~Witte Wiefen Magie~
~Boeddhisme~
~Hunebedden Magie~
~Eigen brouwseltjes~
~Saksische tradities~
~Heidense tradities~
~Germaanse Godinnen en Goden~
~Gipsy cultuur~
~Mythen & Sagen~

 

Ostara is de godin van de lente,

het seizoen waarin nieuw leven ontstaat in de natuur en alles weer begint te bloeien.

Qi is levensenergie.

Ostara's Qi staat voor vernieuwende levensenergie.