De Esdoorn en haar magie

Gepubliceerd op 7 oktober 2023 om 18:05

Wandelend in het bos vraag ik me af of ik het juiste pad ben ingeslagen met de workshops die ik ga geven. Er valt als boodschap een trosje vol samara -het gevleugeld nootje van de esdoorn- op mijn hoofd.


"De Esdoorn danst de kleuren van het leven"

Wat had ik een prachtige ervaring in het bos en de symboliek van de esdoorn.
Het lijkt erop dat de boodschap die ik kreeg een aanmoediging is om open te staan voor verandering en variatie in mijn workshops.

De esdoorn staat bekend om zijn prachtige herfstkleuren, en in die zin kan hij dienen als een inspiratiebron voor creativiteit en het omarmen van de verschillende aspecten van het leven.

Het dansen met de esdoorn en het creëren van kleuren kan worden geïnterpreteerd als het omarmen van creativiteit en flexibiliteit in mijn workshops.

Het feit dat ik beelden schep waaraan mijn cursisten kunnen werken, moedigt ze aan om hun eigen creativiteit te verkennen en nieuwe perspectieven te omarmen. Dit kan ze helpen om andere dimensies te integreren in hun leven en werk, en om nieuwe inzichten te verwerven.

 

Kortom, het lijkt erop dat ik de juiste weg ben ingeslagen met mijn workshops, en de boodschap van de esdoorn kan dienen als een inspirerende herinnering om creativiteit, diversiteit en verandering.

 

Dank je wel prachtige Esdoorn.