Over Ostara’s Qi

Ostara is de godin van de lente,

het seizoen waarin nieuw leven ontstaat in de natuur en alles weer begint te bloeien.
Qi is levensenergie.

Ostara's Qi staat voor vernieuwende levensenergie. 

Patricia Lahuis

~💜~ Sinds 2020 is Patricia Lahuis terug op Nederlandse bodem met een hele grote rugzak vol leuke, leerzame en multiculturele ervaringen die ze in verschillende landen heeft opgedaan. 


~💜~ Alle opgedane kennis heeft zij samen gebundeld en haar passie is om mensen weer stap voor stap dichter bij zichzelf en bij de natuur te brengen. De natuur waar we als mens onderdeel van zijn, maar wat we vaak kwijt zijn geraakt. Klik hier maar eens om te ontdekken hoe jij kunt transformeren.🦋


~💜~ Ga je mee om je weer te verbinden met jezelf en de natuur ? Je (her)ontdekt dat je kunt groeien zoals de natuur dat op een natuurlijke wijze doet. Je leert hoe de kruiden, planten en bomen ons kunnen helpen om ziektes te voorkomen of te genezen. Je gaat zien hoe je aan het gedrag van dieren, planten en b.v. dennenappels weersvoorspellingen kunt maken. Je leert over kruiden en hoe ze toe te passen in je leven.

 

~💜~ Ga je liever voor intuïtieve coachingsessies ? Ook daar kan Ostara's Qi jou bij helpen d.m.v. wandelsessies waarin ze intuïtieve coachingkaarten gebruikt om jou meer inzicht te geven.


~💜~ Karate klinkt misschien agressief maar is het niet. Als je karate beoefent dan leer je ook mediteren, filosoferen, drukpunten, ademhalen op de juiste manier, kracht uit je Qi halen en dat alles toepassen in je leven. Deze filosofische kennis leert zij je graag. Voor de Martial Arts technieken kun je terecht in haar Sotogawa Karate Dojo te Zeeland die ze samen met anderen runt. De karate leerlingen leren o.a. ook over kruiden en de natuur.

Opleidingen, trainingen en cursussen:

- Lifecoaching (2009, 2011)

- Personal Trainer karate (2010)

- Kids Streetdefence Instructrice (2009)

- Kobudo & Bubishi (2010)

- Oosterse Filosofie (afgerond in 2010)

- Acupressuur (2020)

- Kruidengeneeskunde (2010, 2020)

- Ayurveda (HBO) (afgerond in 2021)

- Jaartraining wildplukken (2009, 2012, 2020, 2022) 

- HACCP (elke 2 jaar, laatste: 2021)

- E.H.B.O. & reanimatie (Schok&Pomp) (2018)

- E.H.B.O. (Rode Kruis) (2019)

- SPORT E.H.B.O. Rode Kruis (2021)

- Filosofie (afgerond in 2021)

- Plantaardig voedingsdeskundige (HBO) (2022)

 

Initiatiefneemster van:

Genkishin karate (2020)