Transformatie en innerlijke rust in Zeeland

Gepubliceerd op 8 februari 2022 om 11:52

Hoe Ostara's Qi jou holistisch kan helpen om jouw doelen te bereiken:

"De natuur is laat dit jaar" of "de natuur is vroeg dit jaar". Maar is dat wel zo ? Pas wanneer de juiste omstandigheden zijn gecreëerd kan alles in de natuur groeien en bloeien.

De natuur, waar jij en ik onderdeel van zijn, gaat gewoon met de flow mee.

Het accepteert haar situatie zoals het is. Ze weet dat ze geen vroegbloeier of laatbloeier is. Ze IS. Aangezien wij onderdeel zijn van de natuur gaat die vlieger ook voor ons op.

Wanneer de juiste omstandigheden zijn gecreëerd kunnen ook wij groeien en bloeien.

Ben jij ook vast gelopen in jouw situatie en heb je het gevoel dat je stilstaat ?

Met als gevolg dat je mentaal nog meer in die negatieve spiraal wordt getrokken of zelfs fysieke klachten hebt ontwikkeld zoals b.v. eczeem, acné, buikpijn, slapeloosheid, verergerde reuma, verslechterde astma, vermoeidheid ?

Dat begrijp ik volledig, er zijn meer zoekende mensen die volledig zijn vast gelopen. Zowel fysiek als mentaal.

Dat is de reden dat ik natuur coaching wandelsessies heb ontwikkeld om jou te kunnen helpen, zodat jij weer in een positieve spiraal omhoog kunt groeien en bloeien. Tijdens deze sessies ga je van vastgeroest naar ongetemd.

Ben jij klaar met die negatieve spiraal waarin je bent beland en wil je groeien en bloeien ? Meld je dan aan voor een gratis intakegesprek

Ostara`s Qi  biedt hulp bij transformatie naar een gezond en gelukkig leven. 

Helder, uitdagend, provocatief, en 100% overtuigd van JOUW krachten en flexibiliteit laat ik je nieuwe inzichten laten zien op de momenten dat jij vast loopt, zodat jij weer op volle kracht vooruit kunt. 

 

 

Transformatie en innerlijke rust vinden in Heinkenszand, Zeeland.

«   »